Sprøjtemaling

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sprøjtemaling af store områder

Hos Hovedstadensmalerenterprise ApS har vi i tidens løb hjulpet et væld af danske industrivirksomheder med diverse opgaver inden for sprøjtemaling. Vi besidder ikke kun stor erfaring inden for sprøjtemaling, men er også i besiddelse af værktøj og store maskiner, som særligt er lavet til større opgaver.

Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os, uanset om det drejer sig om små eller store opgaver. Med mange års erfaringen inden for sprøjtemaling samt et fokus på kvalitet og godt håndværk, er vi de rigtige malere til jobbet.

Mange års erfaring og fuld fokus på kvalitet

I løbet af de sidste mange år har vi hjulpet en lang række danske virksomheder med maling af bl.a. store haller og industriområder. Vi besidder derfor den fornødne erfaring, der skal til for at varetage enhver opgave inden for sprøjtemaling og sikre jer gode resultater.

Vi lægger meget stor vægt på kvaliteten af vores håndværk og de endelige resultater. Det gør vi for at kunne tilbyde jer de bedste løsninger, som I kan få glæde af i lang tid frem. Hvis malingen begynder at skalle eller falme efter blot et par måneder ved almindelig brug, så er der tale om dårligt håndværk.

Vores mange års erfaring i faget inden for sprøjtemaling for erhvervslivet betyder, at vi forstår både arbejdet og arbejdsprocessen. Vi har derfor de helt rigtige kort på hånden ved både større såvel som mindre opgaver.

Jeres virksomhed har desuden også mulighed for at få en hjælpende hånd med industrilakering, hvilket vi i tidens løb også har hjulpet en lang række danske virksomheder med. Som relateret ydelse ved nybyg tilbyder vi også hjælp med facademaling.

Ring og få uforpligtende tilbud på sprøjtemaling

Er jeres virksomhed interesseret i at få hjælp til sprøjtemaling, er I naturligvis altid mere end velkomne til at kontakts os pr. telefon for at få udarbejdet et helt gratis og uforpligtende tilbud på sprøjtemaling.

Vi kan tilbyde knivskarpe og særdeles konkurrencedygtige priser både på store såvel som små arbejdsopgaver inden for maling, og vi er derfor med andre ord et rigtig godt kort at have på hånden, når jeres virksomhed skal have professionel hjælp til malerarbejdet i København.

Såfremt du måtte ønske at høre mere om, hvordan vi kan give jer en hjælpende hånd med arbejdet, er du velkommen til at give os et kald på telefon 61 19 20 82 allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

    Galleri

    Vil du vide mere?

    Såfremt I som virksomhed ønsker hjælp til at få udført professionel brandmaling af træ, er I altid mere end velkomne til at kontakte os på telefon 61 19 20 82.

    Vi laver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på at hjælpe netop jer med brandmaling i København og Sjælland til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.