Brandmaling af stål

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brandmaling af stål med rapport og certifikat

Vi har i tidens løb beskæftiget os meget med brandmaling af stål på Sjælland. Derfor kan du hos Hovedstadens Malerenterprise være sikker på at få et godt og solidt stykke arbejde udført inden for de aftalte rammer – og til den aftalte pris.

Vi er autoriserede inden for brandmaling og bruger de danske og europæiske klassifikationer.

God kvalitet og professionel rådgivning

Vi benytter desuden altid udelukkende de bedste materialer og foretager korrosionsbehandlinger op til C4, inden der brandmales.

Endvidere er vi et godt valg til dig, som ønsker hjælp, fordi vi altid står til rådighed og yder professionel og kyndig rådgivning. Det er vigtigt, at du får skræddersyet den helt rette løsning fra start, så du ender ud med det bedste og mest ønskværdige resultat. I den forbindelse er kyndig rådgivning fra erfarne fagfolk guld værd. Vi står altid parat til at yde professionel rådgivning i forbindelse med enhver tænkelig opgave inden for brug af brandhæmmende maling på stål.

Med andre ord kan du altid være tryg ved at overlade arbejdet til os hos Hovedstadens Malerenterprise.

Husk at vi gerne varetager både store såvel som små arbejdsopgaver inden for brandmaling af stål for erhvervs- og industrivirksomheder rundt omkring Sjælland – f.eks. i Roskilde, Køge, Ringsted m.m.

Få tilbud på brandmaling af stål nu

Hvis du står overfor at skulle have en hjælpende hånd med at få brandmalet dine stålkonstruktioner, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os telefonisk på 61 19 20 82 for at høre mere om, hvordan vi kan give dig en hjælpende hånd. Vi står også klar til at hjælpe med brandmaling af træ, hvis det ønskes.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.