Facademaling

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Professionel rådgivning omkring valg af materialer til facademaling

Med mange års erfaring inden for malerfaget er vi din professionelle samarbejdspartner, når du skal have hjælp til facademaling.

Ved enhver opgave yder vi altid gerne kyndig rådgivning, således du kan være stensikker på at få et godt og veludført resultat inden for de aftalte rammer – og til aftalt tid.

Maling af facader for erhverv og private

Hos Hovedstadens malerenterprise har vi i tidens løb hjulpet rigtig mange mennesker med maling af facader. Herunder har vi bl.a. malet en lang række forskellige typer facader, såsom:

Vores målsætning er at opretholde et højt fagligt niveau inden for facademaling både ved store såvel som små opgaver, og vi hjælper privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner med at male deres facader.

Ved både store såvel som små opgaver inden for facademaling lægger vi stor vægt på altid at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Vi er omhyggelige i vores arbejde og vægter højt, at du som kunde er tilfreds med det endelige resultat. Derfor anvender vi altid udelukkende de bedste materialer når vi udfører maling af facader. Vi tror på godt, klassisk malerhåndværk, og vi anvender typisk linoliemaling, som ikke indeholder unødige kemikalier.

Herudover yder vi desuden altid god og professionel rådgivning, således du er sikker på at få det bedst mulige resultat.

Ring i dag og få mere at vide om maling af facader

Er du interesseret i at få en hjælpende hånd med facademaling, kan du med fordel kontakte os i dag for at få udarbejdet et helt uforpligtende tilbud.

Vi udarbejder dig gerne et gratis tilbud på en løsning, der specifikt passer til netop dine ønsker og behov.

Giv os et kald i dag på telefon 61 19 20 82 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med malerarbejdet i København og Sjælland.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

    Vil du vide mere?

    Såfremt I som virksomhed ønsker hjælp til at få udført professionel facademaling, er I altid mere end velkomne til at kontakte os på telefon 61 19 20 82. Vi laver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på at hjælpe netop jer med brandmaling i København og Sjælland til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.