Opsætning af filt, væv & tapet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Stor erfaring inden for opsætning af filt, væv & tapet

Vi har igennem mange år varetaget en bred skare af arbejdsopgaver inden for opsætning af væv og tapet. Lige siden virksomhedens spæde start har vi altid lagt vægt på at lave gode kvalitetsløsninger inden for opgavens aftalte rammer.

Opsætning af filt, væv og tapet har vi hos Hovedstadensmalerenterprise stor erfaring i. Vi udfører professionel opsætning, således både vægge og loft er klar til at blive malet.

Vi er et malerfirma, der vægter kvaliteten af vores arbejde højt, og du kan derfor altid være sikker på, at vi udfører et godt og solidt stykke arbejde, når du sætter os

på opgaven.

Igennem tiden har vi varetaget en bred skare af arbejdsopgaver inden for opsætning af filt, væv og tapet for både privatpersoner såvel som virksomheder, der ønsker professionel hjælp fra et erfarent malerfirma i København.

Professionel og kyndig rådgivning

Når der skal opsætning af filt på væg eller loft, kan det i mange tilfælde være en rigtig god idé at rådføre sig med en professionel og erfaren maler, inden arbejdet igangsættes. På den måde vil man kunne være sikker på at få et godt og veludført stykke arbejde lavet med det bedst mulige resultat. Vi står altid klar til at yde kyndig og professionel rådgivning i forbindelse med arbejdet.

Med mange års erfaring i rygsækken i malerfaget, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi gør vores yderste for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Kontakt os i dag om opsætning af filt, væv og tapet

Ønsker du at få hjælp til opsætning af filt, væv og tapet er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 19 20 82.

Vi ser frem til at høre fra dig og udarbejder dig naturligvis gerne et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til opsætning i København og Sjælland.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

    Galleri