Brandmaling af træ

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Gør din bygning sikker med brandmaling af træ

Hos Hovedstadens Malerenterprise har vi stor erfaring i at udføre professionel brandmaling af træ. Når du sætter Hovedstadensmalerenterprise til at hjælpe dig med brandmaling af træ, får du et solidt og veludført stykke arbejde udført af dygtige og toperfarne håndværkere. Vi sætter en ære i altid at udføre det bedst mulige arbejde, vi kan, så du som kunde til enhver tid er tilfreds.

Hos os kan du få en hjælpende hånd med mange typer af opgaver inden for brandmaling af træ på Sjælland. Vi tror på godt, gammeldags og klassisk malerhåndværk, både ved almindelig maling og brandmaling.

Mange opgaver inden for brandmaling af træ udføres

I tidens løb har vi hos Hovedstadens Malerenterprise varetaget en bred skare af opgaver inden for brandmaling af træ. Særligt har vi løst en lang række forskellige maleropgaver for erhvervs- og industrivirksomheder i København og på resten af Sjælland.

Ingen opgaver er for små eller store til os. Vi tager os gerne af både store som små opgaver inden for brandmaling og med mange års erfaring i faget samt en god viden omkring både proces såvel som materialer, er vi de helt rette at sætte på opgaven. Vi kan også udføre opgaver inden for brandmaling af stål.

Veludført arbejde med gode kvalitetsmaterialer

Når du beder os om at hjælpe dig med brandmaling, kan du til enhver tid være sikker på at få lavet et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som går højt op i at sikre, at vores kunder får de absolut bedste resultater i forbindelse med både store såvel som små opgaver.

Specielt når det kommer til brandmaling, er det vigtigt, at alting udføres som det bør, så man bedst muligt sikrer bygningen i tilfælde af brand.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

    Galleri

    Vil du vide mere?

    Såfremt I som virksomhed ønsker hjælp til at få udført professionel brandmaling af træ, er I altid mere end velkomne til at kontakte os på telefon 61 19 20 82.

    Vi laver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på at hjælpe netop jer med brandmaling i København og Sjælland til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.