Maling af træværk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er eksperter i Maling af træværk

Hos Hovedstadens Malerenterprise er vi en virksomhed, som besidder stor erfaring i maling af træværk. Igennem de sidste mange år har vi hjulpet en lang række danske privatpersoner samt virksomheder, institutioner og foreninger med maling af træværk, og vi besidder derfor den fornødne erfaring, der skal til for at varetage både store såvel som små opgaver.

Vi tager os gerne af en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver inden for maling af træværk – herunder maling af døre, vinduer, udhæng og meget mere.

Mange års erfaring i maling af træværk

Der er i tidens løb rigtig mange danskere, der har valgt at lade os om at udføre maling af træværk i Københavnsområdet. Vi er et godt valg uanset opgavens omfang, da vi lægger stor vægt på at lave et godt og solidt stykke arbejde af højeste kvalitet.

Til enhver opgave vil der altid udelukkende blive gjort brug af gode kvalitetsmaterialer for derved at sikre dig som kunde det bedst mulige resultat.

Udover du med fordel kan gøre brug af os på grund af vort fokus på gode og solide kvalitetsløsninger, er vi desuden også et rigtig godt valg af den simple årsag, at vi altid gerne yder kyndig og professionel rådgivning igennem hele processen, således du ender ud med det bedste resultat i forbindelse med maling af træværk.

Kontakt os nu og hør mere

Ønsker du at få mere at vide om mulighederne for at få en hjælpende hånd med maling af træværk fra Hovedstadensmalerenterprise er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 61 19 20 82.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med professionel maling af træværk i København.

hovedstadensmalerenterprisehovedstadensmalerenterprise

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.