Om os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Om hovedstadens malerenterprise aps - Alt indenfor malerfaget

Hos Hovedstadensmalerenterprise udfører vi alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs, herunder traditionelt malerarbejde, brandmaling af stål og træ, sprøjtemaling af træværk, bygningsmaling, behandling, renovering og istandsættelse af huse og facader, opsætning af filt, behandling af gulve samt renovering af vinduer.

Vores målsætning er at opretholde et højt fagligt niveau, og det sikrer vi sammen med vores mange samarbejdspartnere af tømrer, snedkere og gulvvirksomheder, hvor vi udfører alle facetter af projektets faser.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.