Malerarbejde

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malerarbejde udføres i københavn og omegn

Vi hjælper dig gerne med både store såvel som små arbejdsopgaver inden for malerarbejde. Vi har udført et hav af forskellige typer af opgaver med malerarbejde – hovedsageligt for en lang række danske erhvervs- og industrivirksomheder men herudover også for et hav af privatpersoner i Københavnsområdet.

Hos os kan du få hjælp til:

Højt fagligt niveau inden for malerarbejde

Hos Hovedstadensmalerenterprise har vi et højt fagligt niveau og vægter højt, at samtlige opgaver bliver løst inden for de aftalte rammer og til den aftalte tid og pris.

Ligeledes anvender vi til enhver opgave inden for malerarbejde kun de bedste materialer. Dette gør vi for, at vi kan sikre dig det bedste resultat.

Vi har stor erfaring i at tage hånd om både store som små opgaver inden for malerarbejde, og derfor kan du altid trygt lade dit valg falde på os, når du ønsker professionel hjælp til at få løst din maleropgave.

Du kan desuden også altid regne med, at vi gerne står klar til at yde professionel og kyndig rådgivning, således I altid kan være sikre på at få et godt resultat i forbindelse med, at I sætter os til at udføre malerarbejde for jer.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

    Lad os tage en snak om mulighederne

    Uanset om du som privatperson eller på vegne af en virksomhed er interesseret i at få en hjælpende hånd med malerarbejde, står vi gerne klar til at hjælpe med opgaven.

    Vi udarbejder altid gerne en skræddersyet løsning på hjælp til malerarbejde i København, som specifikt matcher netop de ønsker og behov, som du måtte have til den konkrete maleropgave.

    Kontakt os på telefon 61 19 20 82 og lad os sammen strikke en god og passende løsning sammen til netop dit behov.