Ekspertise

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Erhverv og industri er vores speciale

Hovedstadens malerenterprise har erhverv og industri som sit absolutte speciale! Vi varetager alle typer af forsikringsskader, herunder brandskader og vandskader. Bygningsmaling inde og ude, samt alle former for facadebehandlinger. 

Hovedstadens malerenterprise er med andre ord din ekspert, når det kommer til at male din bolig eller erhvervsbygning. Vi har årelang erfaring inden for malerbranchen.

Vores team af erfarne malere står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dit hjem eller dit kontor til et smukt og indbydende sted.Vores ekspertise inden for maleropgaver er en af vores største styrker.

Vi ved, at en god maleropgave ikke kun handler om at male væggene. Det handler også om at forstå dine ønsker og behov og om at levere en fantastisk service, der er tilpasset til hver enkelt kundes unikke situation.

Hos Hovedstadens malerenterprise er vi altid klar til at give dig den bedste rådgivning og vejledning. Det er nemlig vigtigt for os, at vi opfylder dine ønsker og behov.
Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en smuk og indbydende bolig eller erhvervsbygning.

Det er ikke kun et spørgsmål om æstetik, men også om funktionalitet og produktivitet. Derfor er vores malere altid opdaterede med de nyeste trends og teknikker inden for malerfaget, så vi kan give dig den bedste service og de bedste resultater.

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige farve og det rigtige materiale til dit projekt. Vores erfarne malere står derfor altid klar til, at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Lad os hjælpe dig med at forvandle dit hjem eller dit kontor til et smukt og indbydende sted, som du vil elske at være i.

Hos Hovedstadens malerenterprise er du garanteret en maleroplevelse i særklasse, hvor kvaliteten af arbejdet og kundetilfredsheden er i højsædet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.