Brandmalingsens historie

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Historie

Brandhæmmende maling, maling, som dels hæmmer brandudbredelse, dels under brand nedsætter varmepåvirkningen af underlaget. Virkningen skyldes, at malingen ved høj temperatur skummer op og danner et centimetertykt, kulholdigt skumlag. Laget isolerer mod varmen og hindrer tilgang af ilt til det underliggende materiale.

4 trins brandhæmmende proces:

Fordele ved brandmaling

Vurderet til at beskytte de fleste konstruktionsstål i perioder op til 2 timer

Modstandsdygtig over for normale vejrforhold i op til 12 måneder uden topcoat forudsat at det har fået lov til fuldt ud at tørre inden eksponering.

Ekstremt brugervenlig.

Kan anvendes på mange forskellige stålprofiler og Galvanisering Godkendelser:

Godkendt af Dansk og Eu standards. Begrænsninger for brug:

Der må ikke anvendes, hvis luft-eller overflade temperaturer under 5 grader Celsius eller RH overstiger 80%

Ikke mere end 2 lag maling eller 4 strygninger indenfor en 24-timers periode

Må ikke udsættes for regn eller kraftig dug uden at blive forseglet. Ofte kaldet brandhæmmende midler, eller fejlagtigt kaldet “brandsikre” malinger, brandhæmmende malinger henvise til den klasse af specielt designede malinger, der kvælder og danner en beskyttende “char” som følge af ekstrem varme eksponering – såsom en brand – stigende i volumen.

Denne char er en dårlig leder af varme, hvilket gavner stål den påføres, da det beskytter overfladen med øget tid fra ødelæggelse branden iværksætes.

Flere fordele

Typisk brand malinger anvendes på konstruktionsstål, med henblik på at sikre, at i tilfælde af brand, at stålet ikke slår sig så hurtigt som det kan på anden måde, således at branden kan slukkes inden dette kan evt. forekomme.

For at den brandhæmmende maling kan fungere ordentligt, beror det på interaktionen af tre specifikke komponenter Brandhæmmende maling kan bestå af et materiale, som afgiver fosforsyre under opvarmning (fx ammoniumpolyfosfat), et hydroxylholdigt stof, som kan forkulle under opvarmning og påvirkning af fosforsyre (fx pentaerythritol), et amid eller en amin, som frigiver gasser (fx dicyandiamid), der kan blæse skummet op, samt et klorholdigt materiale, der fungerer som bindemiddel i malingen.

Brandhæmmende maling, der både findes som klar lak og pigmenteret maling, Brandhæmmende malinger leveres og anvendes i en at to former – opløsningsmiddel eller vandbåren polymere bindemidler. På grund af den negative indvirkning opløsningsmiddelbaserede produkter har på miljøet.Er efterhåpnden nåsten 100% vandbaseret idag 2013.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

Veludført arbejde

Godt og veludført stykke arbejde. En ældre, gavet herre som kan sit fag. Overholdte alle aftaler, hvilket er meget vigtigt i mine øje. Jeg vil selvfølgelig anbefale ham til andre, og vil helt sikkert benytte ham igen.
Diana

★★★★★

Super flot arbejde

Super flot stykke arbejde. Der var nogle udfordringer med træspær som skulle brændmales. Dette arbejde er lavet super flot! Vil klart anbefale ham til andre. Han kom til aftalt tid og overholdte alle aftaler. Intet at sætte en finger på der!
Niels

★★★★★

Vil klart anbefale

Malede hele huset udvendigt + vægge i køkken/alrum Det var et super godt stykke arbejde. Overholdte aftaler. Jeg vil klart anbefale Hovedstadensmalerenterprise ApS til andre.
Lis

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.